Japan Reis Info 1 - Wat zijn de Kotatsu Japan reizen? - Kotatsu
Kotatsu
Shares

Japan Reis Info 1 – Wat zijn de Kotatsu Japan reizen?

Shares

Wat zijn de Kotatsu Japan reizen?

Heb jij er altijd al van gedroomd om naar Japan te gaan maar is het er nog nooit van gekomen? Misschien denk je dat het duizenden euro’s kost en wil je pas over een paar jaar gaan. Of misschien wil je liever niet in je eentje, maar kan je geen leuke groep vinden om mee samen op avontuur te gaan.  Bij Kotatsu maken we het voor onze studenten mogelijk om voordelig en met 29 andere Japan-lovers naar Japan te vliegen en het echte Japan te ervaren! Jouw avontuur begint hier! 

Inhoudsopgave

 1. Wat zijn de Kotatsu Japan Reizen?
 2. De perfecte combinatie tussen educatie en avontuur
 3. Wat is Kotatsu?
 4. Waarom doen wij de Kotatsu Japan reizen?
 5. Wat maakt de Kotatsu Japan reis uniek?

Liever de video bekijken?

De perfecte combinatie tussen educatie en avontuur

Met Kotatsu ga je samen met 29 andere studenten naar Japan om het echte Japan te ervaren. Bij Kotatsu leer je online Japans om ervoor te zorgen dat jij een connectie met het land kunt maken en er is natuurlijk geen betere plek om alles wat je hebt geleerd toe te passen dan Japan zelf. Zodra je aankomt in Japan kan jij met de locals communiceren, contactgegevens uitwisselen en vrienden maken. Je bent met allerlei mensen die net zoveel van Japan houden als jij. Plus, de reisleidsters die vloeiend Japans spreken waar jij altijd op kunt bouwen. 100% vertrouwd, veilig en fun.

Bekijk hier de Tokyo Mastery 2018 Aftermovie

Wat is Kotatsu?

Wij zijn Nari en Shiro van Kotatsu, geven al zes jaar lang Japans les en hebben inmiddels meer dan 1.000 mensen geholpen om Japans te leren. Daarnaast werken we samen met de Japanse overheid en zijn we gekozen om Nederland te mogen vertegenwoordigen tijdens het MIRAI Project. Daarnaast werken we ook samen met de Nederlandse overheid en Japanse bedrijven als Yakult. In 2018 zijn we al met 60 studenten naar Japan gevlogen, in mei 2018 naar Tokyo en in oktober 2018 naar Kansai.

Samenvatting wat is Kotatsu?

 • Online en fysiek Japans leren op een leuke en moderne manier.
 • Opgericht door Nari en Shiro. Bestaat uit een team van 10 mensen.
 • Meer dan 1.000 mensen geholpen om Japans te leren.
 • Grootste Japans-educatie Community van de Benelux met 1.000+ leden.
 • Werkt samen met de Japanse en Nederlandse overheid en Japanse bedrijven als Yakult.
 • Door de Japanse overheid gekozen om Nederland te mogen vertegenwoordigen tijdens het MIRAI Project.
 • In 2018 met 60 studenten naar Japan gevlogen met gemiddeld een 9.0 als tevredenheidsscore van de studenten.
 • Adres: Televisieweg 83, 1322AK, Almere, KvK nummer: 68048718.

Kansai-Groepsfoto

Met 30 studenten chillen in Kansai

Waarom doen wij de Kotatsu Japan reizen?

Wij geven al zes jaar lang Japans les en hebben beide in Japan gestudeerd en gewerkt. Bij het begin van iedere les vragen wij onze studenten of ze al in Japan zijn geweest. Tot onze verbazing is het meestal niet meer dan 10% die hun hand opsteekt. En als wij dan vragen waarom ze nog nooit naar Japan zijn geweest krijgen we antwoorden als:

 • “Het kost teveel geld, dus wil ik sparen om het in 1 keer goed te doen.”
 • “Ik wil/durf niet in mijn eentje te gaan en mijn vrienden/familie willen niet zo graag mee.”
 • “Ik wil graag met een groep gaan, maar ik wil niet met 40/50-jarige gaan, want die hebben niet dezelfde interesses als ik.”
 • “Ik ben bang om te vliegen en durf niet te gaan, ook al wil ik het wel heel graag.”

Stap 1

Wil je meer info?
Download gratis de
Kotatsu Japan infogids

“Het kost teveel geld, dus wil ik sparen om het in 1 keer goed te doen.”

Wij krijgen dit antwoord altijd te horen en dan vragen we hoeveel de studenten denken dat het kost om naar Japan te gaan. “Ja zeker tussen €4.000-€5000. Want als ik eenmaal ga, wil ik het gelijk goed doen dan wil ik door heel Japan reizen.” Het probleem hiervan is, dat je Japan niet helemaal kunt ervaren in 3-4 weken. Wij hebben er een jaar gewoond en wij hebben zelfs niet alles meegemaakt.

Als je heel Japan in 3-4 weken zult zien, zal je van alles een klein beetje oppakken, maar je zult niks volledig ervaren. En dit vinden wij jammer! Vandaar dat wij onze studenten adviseren om alleen naar 1 stad te gaan en je volledig te verdiepen in die ene stad. Zodoende kost het je veel minder geld, is de kans veel groter dat je vrienden ontmoet en krijg je een echte binding met het land. Tijdens de Kansai reis verbleven wij 9 dagen in Osaka en zodoende hebben onze studenten veel Japanse vrienden/vriendinnen kunnen maken waarmee ze vandaag de dag nog steeds contact hebben!

Bar-Yolo

Met 30 studenten chillen in Kansai

“Ik wil/durf niet in mijn eentje te gaan en mijn vrienden/familie willen niet zo graag mee.”

Wil je heel graag naar Japan maar ga je liever niet in je eentje? Of ben je misschien nerveus om in je eentje zo ver te vliegen? Of heb je misschien niet iemand die net zo graag naar Japan wilt als jij? Bij Kotatsu ga je niet met 29 vreemdelingen, maar met 29 vrienden! Zodra je je hebt aangemeld kom je gelijk in de WhatsApp groep met alle mensen die meegaan zodat je alvast elkaar kunt leren kennen. Daarnaast organiseren we de ‘Pre-Japan Chillings’ waarbij we elkaar ontmoeten. Omdat iedereen dezelfde interesses heeft maak je super snel nieuwe vrienden en dat is uiteindelijk wat de Kotatsu Japan Reis zo bijzonder maakt. De groep.

“Ik heb zoveel nieuwe vrienden gemaakt die gewoon blijven voor altijd! Michelle Booms” 

Wat maakt de Kotatsu Japan reis uniek?

Unieke evenementen

Wat Kotatsu uniek maakt vergeleken met andere groepsreizen heeft ermee te maken met dat wij beide in Japan hebben gewoond. Wij weten precies welke plekken tof zijn in Tokyo of Osaka en wij kennen veel locals. Hierdoor zorgen we ervoor dat je alleen de leukste dingen meemaakt. Bijvoorbeeld de beste restaurants, leukste bars, game arcades etc. Het meest unieke evenement die we hebben georganiseerd was de  ‘Nari & Shiro Exchange Experience’. Nari en Shiro hebben beide in Osaka bij Momoyama Gakuin Daigaku gestudeerd.

Veel cursisten van ons hadden een droom om ooit mee te maken hoe het is om een student te zijn in Japan, maar dat uiteindelijk niet waar is gemaakt. Om onze cursisten deze ervaring toch te geven hebben wij de universiteit zo ver gekregen om een dag lang mee te kunnen maken hoe het is om een student te zijn in Japan! Onze studenten kregen Japans les aan een Japans universiteit, van ons oud-Japans docent Kanzaki-sensei. Daarnaast kregen we een uitgebreide rondleiding, hebben ze allerlei Japanse studenten ontmoet en zeer unieke ervaring gehad die je nergens anders kunt krijgt. Bekijk hier wat Joey ervan vond:

“Het vetste vond ik toch echt de school met de mogelijkheid om met ze te communiceren. Joey Beusichem” 

Unieke vriendengroep

Wat klinkt leuker? Met een groep van onbekenden gaan die totaal andere interesses en leeftijd hebben dan jij? Of een groep met vrienden die allemaal dezelfde interesses en passie hebben als jij? Bij Kotatsu ga je niet alleen maar naar Japan, je maakt ook unieke vrienden die je nog altijd zult spreken na Japan.  Ben je benieuwd hoe anderen de Kotatsu Japan reis hebben ervaren?

Bekijk hier de Tokyo Mastery 2018 Aftermovie

Betaalbaar

Ben je benieuwd hoe 60 studenten financieel zijn gelukt om naar Japan te gaan? En sommige zelfs twee keer per jaar? Wij weten dat niet iedereen het even breed heeft, maar toch hun droom willen waarmaken door naar Japan te gaan. Wij willen ervoor zorgen dat bij iedere Japanse les minimaal 50% van de handen omhoog gaan als wij vragen wie hier al naar Japan is geweest. Dat is toch immers waarom je Japans studeert? Vandaar dat wij iets unieks hebben gedaan. Wij bieden onze studenten de mogelijkheid om in 1, 2 of 4 termijnen de reis te betalen. Dit zorgt ervoor dat je zelfs met een studiefinanciering of bijbaan naar Japan kunt gaan! Er zijn zelfs twee studenten die twee keer in 2018 met ons zijn mee gegaan! Dus don’t worry als je het niet al te breed hebt, Kotatsu got you 😉

Wat nu?

 1. Wil je meer informatie over de Japan reizen? Download dan hier de gratis infogids en zet jezelf alvast op de lijst. Klik hier en download de infogids >>
 2. Welke vrienden van jou mogen dit absoluut niet missen? Tag ze hieronder in de Facebook comments:

About the Author Nari Sensei

Nari is mede-oprichter van Kotatsu TV en geeft al meer dan vijf jaar lang Japans les. Hij is helemaal vanaf nul begonnen tot nu vloeiend Japans. Met deze blogs neemt hij jou mee zodat jij ook binnen no time Japans kunt spreken en begrijpen.